SPOR-Herkesi büyülediler

BEŞİKTAŞ-Antep BŞ’ye karşı oynayan 5 genç yıldız, herkesi büyüledi. 18’lik dev stoper Atınç için “Ferrari’yi aratmaz” denirken Furkan, Doğukan, Muhammed ve Onur gelecekte 11’in değişmezleri olacak kapasitede. Bernd Schuster ise biraz sabır istedi.

Türkiye Kupası’ndaki Antep BŞ maçında forma giyen genç yıldızları kulübün geleceği olarak gösteriliyor. Özellikle 90 dakika forma giyen 1.96’lık dev stoper Atınç Nukan’ın gösterdiği performans herkesi büyüledi. İtalyan yıldız Ferrari’yi aratmayan 18’lik Atınç için Schuster’inh yardımcısı Ruiz de “Ferrari’yi aratmayacak düzelde ve kalitede bir genç” diye konuştu.

11’İN DEĞİŞMEZİ OLACAK YETENEKTELER

Yine 19’luk stoper Furkan Şeker de şans bulduğu 2. yarıda Atınç’la birlikte iyi bir görüntü verirken savunmada sıkıntı yaşayan Schuster’e de mesaj verdi. Orta alanda oynayan ve ilk kez A takım forması giyen 16’lık Muhammed ve 18’lik sol kanatta Doğukan Pala da beğeni topladı. Beşiktaş’ın geleceği olan ve bir kaç yıl içinde 11’in değişmezi olacak gençler için yönetici Sinan Vardar da umutlu.

SCHUSTER ŞANS VERSİN

Vardar, “Atınç ve Furkan ilk 11’de oynayacak kapasitede. İnşallah Schuster gençlere daha fazla şans verir” derken Schuster de “Gençler gelecek vaadediyor. Ama Herkes biraz sabırlı olmalı. Bir anda hiçbir şey olmaz” dedi.

• GÖKHAN KILINÇER

Barça, Muhammed’i ısrarla istiyor

Beşiktaş’ın 16’lık yıldızı Muhammed’in velahiyetini elinde bulunduran Seyit Ateş, Barcelona’nın altyapı sorumlusu Albert Benager’in genç yıldızı ısrarla istediğini söyledi. Ateş, “Barça, Muhammed’in harcanmasından endişe ediyor. Bu nedenle hemen istiyor. Beşiktaş’la anlaşırlarsa, Muhammed, gider” dedi.