SPOR-Nihat Kahveci takımla çalıştı

BEŞİKTAŞ-Spor Toto Süper Lig’de deplasmanda Medical Park Antalyaspor’u yenerek haftayı 3 puanla kapayan Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası’nda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile 3 Mart Perşembe günü oynayacağı çeyrek final rövanş maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmana Medical Park Antalyaspor karşılaşmasında çeşitli yerlerine darbe alan Guti, Quaresma, Sivok ve Rüştü katılmadı.

Kulüp doktoru Devrim Urgun, Quaresma’nın sağ arka adalesinde gerilme olduğunu, Sivok’un mücadele sırasında kaşının açıldığını ve 3 dikiş atıldığını söyledi. Urgun, Guti ile Rüştü’nün ise çeşitli yerlerine darbeler alması nedeniyle tedavilerinin yapılarak dinlendirildiğini belirtti.

Sol dizinde ağrısı bulunan Fabian Ernst ise takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdürdü.

Bu arada, sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı çalışan Nihat Kahveci, bugün takımla birlikte çalışmalara başladı.
Teknik direktör Bernd Schuster yönetiminde yapılan çalışma takım halinde koşularla başlarken, koşuların ardından Medical Park Antalyaspor karşılaşmasında forma giyen oyuncular antrenmanı tamamladı. Diğer futbolcular ise önce pas ardından da şut çalışmaları yaptı. Dar alanda yapılan çalışmaların ardından çift kale maçla antrenman tamamlandı.