SPOR-İşinin ehli Schuster!..

BEŞİKTAŞ-Dinamo Kiev karşısında alınan mağlubiyetin ardından konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü, “Kendinizi başarılı buluyor musunuz?” sorusuna, “Evet işleri iyi yapıyorum” yanıtını verdi. Alman hoca, görevi bırakıp bırakmayacağıyla ilgili soruyu ise, kafasını iki yana sallayarak, “Daha maç yeni bitti” diye cevapladı. Dinamo Kiev karşısında iki maçta da dörder gol yiyerek UEFA Avrupa Ligi’ne veda eden Beşiktaş’ın Teknik Direktörü Bernd Schuster kendisinin başarılı olduğunu iddia etti.
Dinamo Kiev’i tebrik ettiğini söyleyen Alman çalıştırıcı, “İki maçta da bizden iyilerdi. Hak ettiler. Rakip bize yanlışlarımızı ve eksiklerimizi çok iyi gösterdi. Sonuç olarak elendik” yorumunu yaptı. Schuster, “Kendinizi başarılı buluyor musunuz?” sorusuna ise “Evet, işleri iyi yapıyorum” yanıtını verdi. Siyah-beyazlıların teknik patronu, görevi bırakmakla ilgili soruyu ise, kafasını iki yana sallayarak, “Daha maç yeni bitti” diye cevapladı.
Bu maçın şanssızlık olarak değerlendirilemeyeceğini de belirten Schuster, “Dinamo Kiev ilk maçta futbol olarak bizden üstün olmayabilir. O maçta yenen goller, duran toptan… Bu karşılaşma ve Fenerbahçe mağlubiyeti bizi inciten şeyler oldu. Futbolcularımda güven kaybı oluştu. Bu karşılaşmada futbolcularımdaki güven kaybı çok üst düzeydeydi. Üst üste gelen kötü yenilgiler bu maçı da olumsuz etkiledi” dedi.
Öte yandan Beşiktaş Yönetimi’nin hoca arayışlarına başladığı vurgulandı. Kartal’ın Türkiye Kupası’ndan da elenmesi durumunda Schuster ile yolları ayıracak olan siyah-beyazlı camiada Ferreira, Scolari ve Benitez’in yanısıra Mustafa Denizli ile Mehmet Özdilek’in adları geçiyor.
MİLLİYET