AKTÜEL-Squash heyecanı başlıyor

Wings’in ana sponsorluğunda Hillside City Club-Etiler’de gerçekleştirilecek “Uluslararası Racquetball ve Squash Turnuvası” heyecanı, 3 Mart Perşembe günü başlıyor. Pek çok yerli ve yabancı sporcunun katılımıyla çekişmeli maçlara sahne olacak turnuvaya son katılım tarihi ise 1 Mart Salı günü.

3-14 Mart 2011 tarihleri arasında Hillside City Club-Etiler’de gerçekleştirilecek Wings Uluslararası Racquetball ve Squash Turnuvası, uluslararası takvimde de “Türkiye Açık Racquetball Şampiyonası” olarak yer alıyor. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Wings Kredi Kartları sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan turnuvaya 150’den fazla yerli ve yabancı sporcunun katılması bekleniyor.

Wings Uluslararası Racquetball ve Squash Turnuvası’nda yarışmacılar; Squash Bayanlar, Squash Erkekler, Squash Erkekler Advance (ileri seviye), Racquetball Bayanlar ve Racquetball Erkekler kategorilerinde mücadele edecekler. Turnuva, 1 Mart Salı günü saat 19:00’a kadar başvurulara açık.

11 gün sürecek bu heyecanlı turnuvanın finali ve ödül töreni ise 14 Mart Pazartesi günü yine Hillside City Club-Etiler’de yapılacak.

HÜRRİYET