SPOR-Devre arasında araya girdi

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi devre arasında protokol salonu karıştı. 15 dakika süren olaylar Sinan Vardar-Aziz Yıldırım gerginliği ile başladı ve Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal’ın yumruklanmasıyla zirveye çıktı. Olay şöyle gelişti: Aziz Yıldırım ve yönetciler ilk yarının bitimine iki dakika kala protokol tribününden salona girdi. İçeride olan Sinan Vardar, yanındakilere “Şimdi ayıp olur başkana bir hoşgeldin diyeyim” deyip Aziz Yıldrım’ın yanına gitti. “Sayın başkan hoşgeldiniz” diyerek elini uzattı.

‘Konuşma be sen kimsin’
Yıldırım, Vardar’ın elini itti ve ters bir tavırla “Haddini aştın sen, kimsin ki senin elini sıkacağım. Sözlerine dikkat et. Hafta içi sallıyorsun. Senden hesap soracağım” dedi. Vardar şaşkınlıkla “Ayıp ediyorsun. Bu davranışlar sana yakışmıyor. Neyin hesabını soruyorsun. Soracaksan haydi gel sor” dedi. Beşiktaş Kongre Üyesi İsmail Cevahir “Ayıp değil mi başkan burada olay çıkarıyorsun, yakışıyor mu sana” diyerek olaya müdahele etti. Aziz Yıldırım da “Konuşma be sen kimsin” diye cevap verdi.

F.Bahçe’nin yalakalığını yapma
O sırada tribünden salona giren İsmail Ünal “Ayıp olmuyor mu, F.Bahçe başkanına böyle davranılır mı” diye lafa girdi. Cevahir, Ünal’a “Bilmeden dinlemeden ne Fener’in yalakalığını yapıyorsun” dedi. Ünal “Sen kimsin konuşuyorsun, benim muhatabım değilsin” diye çıkışınca Cevahir, İsmail Ünal’a yumruk attı. Ünal şikayetçi olunca Cevahir “Sen kimsin, adam mısın, beni göz altına aldıracaksın k.v.t!” diye karşılık verdi. Aziz Yıldırım bir daha protokol tribününe gitmedi ve maçı salonda izledi.

Gözlemci hepsini yazdı
İsmail Ünal’ın şikayeti üzerine 30 polis protokole gelerek tutanak tutarken, maçın temsilcisinin ve federasyon temsilcisinin de kavgaya şahit olduğu ve raporunda bu olaya yer vereceği öğrenildi. Bu durumda Beşiktaş’a ve Fenerbahçe’ye ağır para cezasıyla birlikte diğer disiplin cezalarının da uygulanmasının gelebileceği dile getiriliyor.
Fotomaç