SPOR- Beşiktaş Hentbol Takımı Almanya’ya gitti

Beşiktaş Hentbol Takımı, EHF Kupası 4.Tur ilk maçında yarın (19 Şubat) deplasmanda TBV Lemgo ile karşılaşacak.Siyah-Beyazlılar öğlen saatlerinde Türk Hava Yolları’na ait tarifeli bir uçakla Almanya’nın Hannover kentine gitti. Hannover’den yaklaşık 1.5 saatlik karayolu yolculuğu sonrasında Lemgo kentine geçecek olan Beşiktaş Hentbol Takımı, TSİ 20.30’da son antremanını yapacak.Takımın tecrübeli kaptanı Utku Ergüder ve başarılı kaleci İbrahim Demir, TBV Lemgo ile oynayacakları zorlu maç öncesi Beşiktaş’ın resmi internet sitesine konuştular.
Kaptan Utku Ergüder, ”Geçen senenin kupa şampiyonuyla oynayacağız. Maç öncesi sakat oyuncumuz bulunmuyor. Tam kadro olarak maça çıkacağız. Almanya’da seyircimizin de desteğiyle en iyi şekilde mücadele edip, avantajlı bir skor alarak İstanbul’da turu geçen taraf olmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.
Kaleci İbrahim Demir ise, “Takım olarak maça motive olmuş durumdayız. Geçen senenin kupa şampiyonuyla oynayacağız. Ekol bir ekip ve işimiz zor. Final yolunda önemli bir adım bizim için. Amacımız elimizden geleni yapıp İstanbul’da bize turu getirecek skoru almak” ifadelerini kullandı.