AKTÜEL-Ünlü iş adamının kızı ölmek istedi!

Ünlü işadamı Mustafa Süzer’in 22 yaşındaki kızı, rezidanstaki intihar girişiminde bulundu. Süzer Grubu Onursal Başkanı Mustafa Süzer’in 22 yaşındaki kızı Nazlı Süzer, aşırı dozda depresyon hapı içerek ölmek istedi. Evdeki temizlikçinin baygın bulduğu genç kız, hemen hastaneye kaldırıldı. Midesi yıkanan Nazlı Süzer’in hayati tehlikesi bulunmuyor. İntihar girişimi Süzer Ailesi’nin Akmerkez Rezidans’taki evlerinde meydana geldi.

Serhat ALAATTİNOĞLU / AHT

SEVGİLİSİNDEN AYRILDI
5 yaşında bacağı kırılan ardından 12 ayrı ameliyat geçiren Nazlı Süzer, kullandığı depresyon haplarından çok sayıda içerek yaşamını sonlandırmak istedi. Genç kızı odasında, Moldova uyruklu temizlikçi Elena Bolgar baygın halde buldu. Durumu hemen rezidanstaki görevlilere bildirdi. Olay yerine gelen ambulans tarafından Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi’ne kaldırılan Nazlı Süzer’in midesi yıkandı. Kızlarının intihar girişimini haber alan anne Nazan Öztürk ile baba Mustafa Süzer de hastaneye geldi. Bir haftadır hastanede müşahede altına alınan Nazlı Süzer, polise verdiği ifadesinde “Uyumak için depresyon hapından çok sayıda içtim, gerisini hatırlamıyorum” dedi. Nazlı Süzer’in erkek arkadaşından ayrıldığı için depresyona girdiği öne sürüldü.

HİZMETÇİ KAÇAK ÇIKTI
Hizmetçi Elena Bolgar’ın ise kaçak olarak Türkiye’de çalıştığı ortaya çıktı. Bolgar ülkesine gönderilmek amacıyla Yabancılar Şube Müdürlüğü’ne teslim edilirken, Süzer hakkında kaçak işçi çalıştırmaktan işlem yapıldı.