AKTÜEL-Urbino: 3 – Beşiktaş: 1

Beşiktaş Bayan Voleybol Takımı, CEV Kupası’nda deplasmanda karşılaştığı Chateau d’Ax Urbino takımına 3-1 mağlup oldu. Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Kupası’nda 4’lü finallere kalan bayan voleybol takımı, ilk maçını bugün deplasmanda İtalya’nın Urbino bölgesinden Chateau d’Ax Urbino takımı ile oynadı.

Chateau d’Ax Urbino; 24 dakika süren ilk seti 25-21, 21 dakika süren ikinci seti 25-18 kazanarak 2-0 öne geçti. 25 dakika süren üçüncü seti Beşiktaşımız, 25-23 kazanarak durumu 2-1 yaptı. Karşılaşmanın dördüncü ve son setinde ise 27-25’lik skorla galip gelen taraf Urbino oldu. 31. dakika süren bu son seti de kazanan Chateau d’Ax Urbino durumu 3-1 yaptı ve karşılaşmayı kazandı.

Turun ikinci maçı BJK Akatlar Cola Turka Arena’da 10 Şubat Perşembe günü oynanacak

8 takımın bulunduğu 4’lü finallerde, altın set uygulaması var. Her iki maçta da bir takım galip gelemezse 15 sayılık bir altın set oynanıyor ve bu setin sonucunda galip gelen ekip bir sonraki tura yükseliyor.

Tur atlayan takım, Challenge Tur’da mücadele edecek. Bu turda Şampiyonlar Ligi’nden gelen 4 takım bulunuyor. Bu turda, turu geçen ekip Challenge Round denilen bu bölümde Polonya’nın Organika Budowlani Lodz takımıyla eşleşecek.