SPOR-Beşiktaş kupayı hedefliyor

Beşiktaş, Türkiye ziraat Kupası’nda oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına başladı. Basına kapalı yapılan antrenman 1.5 saat sürdü. Antrenmana ameliyat için Avusturalya’ya giden Ersan Gülüm ile dünkü maçta çeşitli yerlerine darbe alan Guti, Quaresma, Mert Nobre ve İbrahim Toraman katılmadı. Nihat Kahveci, takımdan ayrı koşu çalışması yaptı.

Takım doktoru Devrim Urgun yaptığı açıklamada, Guti’nin sol ayak bileğinde darbeye bağlı ciddi ödem olduğu, Quaresma’nın sağ aşil tendonunda darbeye bağlı ağrısı bulunduğu, Nobre’nin diz iç yanda ağrısı olduğu, İbrahim Toraman’ın ise sol üst baldırına aldığı darbeler sonrasında kas içinde kanama olduğu için antrenmana katılmadıklarını, bu oyuncuların tedavilerine başlandığını söyledi.

Teknik Direktör Bernd Schuster yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman ısınma koşuları ile başladı. Koşular sonrasında dünkü maçta oynayan futbolcular, antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise pas ve el topu çalışması yaptı. Dar alan çalışmasının ardından istasyon çalışması ile antrenman devam etti. Yarım sahada yapılan değişmeli kontrollü maç ile antrenman sona erdi.

Beşiktaş, çarşamba günü oynayacağı maçın hazırlıklarını yarın saat 10.30’da basına kapalı yapacağı antrenmanla tamamlayacak.