SPOR-Tabata’da gidebilir

Beşiktaş’ta devre arasında transfer edilen Portekizli yıldız oyuncu Fernandes’e yer açmak için elden çıkarılmaya çalışılan Brezilyalı orta saha oyuncusu Tabata konusunda Katar’dan müjde geldi. Ülkenin önde gelen ekiplerinden Al Sadd ve Qatar, Brezilyalı’yı sezon sonuna kadar kiralamak için Siyah-Beyazlı yönetime haber gönderdi. Beşiktaş yönetimi, Tabata’yı ikna ederse hafta sonuna kadar Brezilyalı’yı gönderecek.

Takvim Gazetesi’nin haberine göre;
EN KÂRLISI KATAR
Yönetimin, Katar ekipleriyle pazarlıkta son aşamaya geldiği ve 6 ay için önemli miktarda bir kiralama ücretinde el sıkışmak üzere olduğu öğrenildi. Tabata’nın Katar’a gitmesi durumunda oyuncunun yıllık ücretinin geri kalanını da Katar ekiplerinin karşılayacağı ifade edildi. Beşiktaş, oyuncuyu Süper Lig’den bir kulübe kiralamak içinse hem kiralama ücreti almamayı hem de yıllık alacağının geri kalanını kulüp kasasından karşılamayı göze aldı. Siyah-Beyazlılar, en kötü ihtimalle Tabata’nın sözleşmesini dondurup yıllık ücretini verecek.

FERNANDES SABIRSIZ
Lisansı henüz çıkmayan Fernandes’in ise durumdan rahatsız olduğu ve sorunun çözülmesi için yönetime bastırdığı öğrenildi.