AKTÜEL-“Erdoğan’a danışmanlık yapıyor”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ‘İmralı canisi’nin avukatlarıyla görüşmelerinde gerekli talimatları ve yol haritalarını veriyor, Kandil’i, BDP’li belediyeleri, Demokratik Toplum Kongresi’ni yönettiğini ve şimdi de terörle mücadelede iki dilli toplum hayatında, demokratik özerklikte de Recep Tayyip Erdoğan’a danışmanlık yaptığını söyledi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün geldiği Isparta’da ilçe ziyaretlerine bugün Yalvaç’tan başladı. Yalvaç Kültür Merkezi’nde halkla buluşan Devlet Bahçeli, ilk olarak Seçim tarihi önerisinde bulundu. 2011 yılının ülkemiz için Seçim yılı olacağını belirten Devlet Bahçeli, şöyle dedi;

“22 Temmuz 2007’de yapılan seçimlerin dördüncü yılı, 17 Temmuz 2011 Pazar günü doluyor. Ancak 17 Temmuz 2011 tarihi iş-güç zamanı olması, yayla ve yazlıklara gitme, okulların tatil edilmesi sebebiyle seçimlere katılımın çok düşük olacağı düşüncesinden hareketle ülkemiz için sağlıklı, etkin ve milli iradeyi yüksek katılımla temsil edecek bir pazar gününün Seçim günü olması daha hayırlı olacaktır. MHP, 12 Haziran 2011 gününü, olmazsa 5 Haziran 2011’i, o da olmadı 29 Mayıs 2011’i Seçim günü ilan ederek, Türkiye’de Seçim faaliyetlerinin başlama tarihine bugünden işaret edilmesinde yarar olacağı kanaatindeyiz.”