SPOR-“Avrupa’da yolumuza devam etmek istiyoruz”

Beşiktaş Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Bülent Karslıoğlu, oyuncuları Cansu Aydınoğulları ve Gülşah Olcay, Volley Köniz maçı ile ilgili açıklamalar yaptı. Antrenör Bülent Karslıoğlu, Volley Köniz takımıyla yarın CEV Kupası’nda oynayacağımız karşılaşmanın çok önemli olduğunu belirterek, şöyle konuştu: “Turu geçen taraf olmak istiyoruz. Bütün hazırlıklarımızı buna göre yaptık. Ligde oynadığımız Nilüfer Belediyesi maçında kaptanımız Pelin’in bir sakatlığı oldu. Sağlık kurulu gerekli tedavilerini yapıyor. Umarım maç saatine kadar tedavisi bitecek ve bizimle birlikte olacak. Onun dışında bir eksiğimiz yok. Dün yaptığımız ağırlık ve taktik çalışmalarının yanı sıra takımımızı psikolojik olarak bu maça hazırlıyoruz. Güzel bir maç çıkararak adımızı bir üst tura yazdırmak istiyoruz.”

Cansu Aydınoğulları da, ilk maçta kendi sahamızda oynamanın avantajıyla güzel bir galibiyet aldıklarını söyleyerek, “Fakat deplasmanda bu kadar kolay olmayacak. Ona göre hazırlıklarımızı yaptık. Buradakinden daha iyi bir oyun ortaya koyarak, tur atlamak istiyoruz. Bunun için de elimizden geleni yapacağız” dedi.

Gülşah Olcay ise, Avrupa’da başarılı olarak, yollarına devam etmek istediklerini kaydederek, “Deplasmanda oynayacağımız maçın bizim için zor olacağının farkındayız. Takım olarak ilk maçtaki güzel oyunumuzun daha iyisini sahaya yansıtarak bu zorluğu geçmek istiyoruz” diye konuştu.