SPOR-Voleybolda bayanların tur hesabı

CEV Kupası 8’li finalleri ilk maçında Volley Köniz’i 3-0 yenen Bayan Beşiktaş Voleybol Takımı, rövanşı da alarak tur atlamanın hesaplarını yapıyor. Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Kupası 8’li finalleri ilk maçında İsviçre temsilcisi Volley Köniz’i 3-0 mağlup eden Beşiktaş Bayan Voleybol Takımı’nda Antrenör Bülent Karslıoğlu ve oyuncular açıklamalar yaptı.

Kürşad Kaplan’ın haberi
Bu sezonki en güzel oyunu oynadıklarının altını çizen Antrenör Bülent Karslıoğlu, “Zamanla çok daha iyi olacağız. Sezon başında kadromuza dahil ettiğimiz 7 oyuncumuzun birbiriyle kaynaştıkça daha iyi sonuçlar alacağını hep birlikte göreceğiz. Dün akşam bu sezonun en güzel oyununu oynadık. Rövanşı da yine bu şekilde güzel bir oyunla kazanarak turu geçmek istiyoruz. Tabii ki buradaki kadar kolay bir maç olmayacak. Seyirci avantajını da kullanarak galip gelmek isteyecekler. Biz de bütün hazırlıklarımızı bu doğrultuda yaptık. Beşiktaş bayrağını daha yukarıya çıkarmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız’ diye konuştu.

Oyuncular Duygu Sipahioğlu, Pınar Eren ve Banu Toktamış ise şu açıklamalarda bulundu:

Duygu Sipahioğlu: Kendi sahamızda güzel bir oyunla galip gelmek tabii ki mutluluk verici. Ama rövanşı olan bir maç. Orada da aynı oyunu oynayıp galip gelerek turu geçmek istiyoruz. Şu anda takım olarak önce hafta sonu oynayacağımz Nilüfer Belediyesi maçını kazanmak ve daha sonra da İsviçre’den iyi sonuçla dönmeye odaklandık.

Pınar Eren: Çok yoğun bir dönemin içerisindeyiz. Sürekli antrenman ve maç yapıyoruz. Bu dönemde bu kadar net bir galibiyet almak hepimizi ayrı mutlu etti. İstediğimiz zaman takım halinde çok daha güzel oyun çıkarabileceğimizin bir göstergesi oldu. Bizim için önemli olan bir galibiyet aldık. Fakat daha da önemlisi hafta sonu oynayacağımız lig maçımız ve hemen sonrasında deplasmanda oynayacağımız rövanş maçımız var. Orada oynayacağımız karşılaşmayı da kazanarak tur atlayan taraf olmak istiyoruz.

Banu Toktamış: Rövanşı çok daha zor olacak bir maçtan galip ayrıldığımız için mutluyuz. İyi çalışıyoruz. Burada kurduğumuz oyunu, etkili servis ve manşetleri orada da hayata geçirebilirsek turu geçeceğimize canı yürekten inanıyorum.