SPOR-Beşiktaş’lı öğrencilere büyük fırsat!..

BJK Cola Turka Arena’da Allen Iverson’u izlemek isteyen Beşiktaşlı öğrencilere kombine fırsatı…
NBA patentli yıldız oyuncu Allen Iverson’u kadrosunda bulunduran Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımı’nı Akatlar’da izlemek isteyen öğrenciler acele edin!… 200 adet ile sınırlı kombine kartlarımız sezon sonuna kadar (Play-off’lar dahil) siz değerli Beşiktaş’lı öğrenciler için sadece 100 TL…

Beşiktaş Erkek basketbol takının birbirinden zorlu ve keyifli maçlarının yanı sıra Beşiktaş Cola Turka Kadın Basketbol Takımı ve Voleybol takımlarımızın Akatlar’daki maçlarını da izleyebileceksiniz.

Pota arkası tribün için geçerli olan 100 TL’lik kombine kartlar ile Beşiktaş’ın zaferlerine siz de ortak olun.

BJK Cola Turka Arena kombine kartlarını 0216 556 98 00 numaralı Biletix Çağrı Merkezi ve www.biletix.com internet adresinden satın alabilirsiniz.

Basketbol maçlarının oynandığı günlerde taraftarlar kombine kartlarını BJK Cola Turka Arena bilet satış gişesinden de temin edebilir.

*Öğrenci Kombinesi alanların kartlarını salondan teslim alırken veya satın alırken mutlaka ve mutlaka öğrenci kimliklerini yanlarında bulundurmaları gereklidir aksi taktirde kart teslimatı ve satışı yapılmayacaktır.

*Öğrenci Kombinesi alanların maçlara girişlerde öğrenci kimliklerinin yanlarında olması gereklidir. Aksi taktirde bu kartlara içeri giriş izni verilmeyecektir.