SPOR-Adalı: “Schuster Memnun”

Futbol Komitesi Başkanı ve Asbaşkanı Serdal Adalı, Teknik Direktör Bernd Schuster’in transferlerden memnun olduğunu söyledi. Gloria Golf Kulübü’nde, gazetecilere verilen yemeğin ardından soruları yanıtlayan Adalı, Halil ve Hamit Altıntop kardeşlerin Türkiye’ye gelmek istemeleri durumunda, transfer için bu iki futbolcuyla ilgileneceklerini söyledi.

Adalı, iki futbolcunun menajerlerinin gelecek tekliflere açık olduğunu söyledikleri ifade edilerek yöneltilen soruya, ”Şu ana kadar ciddi bir görüşmemiz olmadı. İlk önce Türkiye’ye gelmek istemeleri önemli. Öyle bir karar verirlerse tabii ki ilgileniriz” yanıtını verdi.

Yapılan transferlerden Teknik Direktörümüz Bernd Schuster’in gayet memnun olduğunu kaydeden Adalı, ”Başkanımıza teşekkürlerini yolladı. Önemli olan ikinci devrede bizim memnun olmamız. Bundan sonrası hocamıza düşüyor. Elimizden gelebilecek her şeyin en iyisini yaptık” diye konuştu.

Serdal Adalı, Eskişehirspor’dan transfer etmek istedikleri futbolcu Sezer Öztürk için yarın Antalya’ya gelecek olan kulüp başkanı Halil Ünal ile tekrar görüşeceklerini ifade etti.

Bu futbolcunun transferi için daha önce bir görüşme yaptıklarını hatırlatan Adalı, ”Önemli olan ortak bir noktada buluşmak. Bu konu Cumartesi günü büyük ölçüde netleşir” dedi.

Futbol Komitesi Üyemiz Cengiz Zülfikaroğlu ise Bobo konusunda, ”Bizim açımızdan hiçbir sorun yok. Sözleşmeli oyuncumuz. Sezon sonunda oturup görüşeceğiz” açıklamasını yaptı.