SPOR-Beşiktaş: 2 – Sivasspor: 2

İkinci yarı hazırlıkları için Antalya’da bulunan Beşiktaş, Süper Lig ekiplerinden Sivasspor ile oynadığı hazırlık maçında 2-2 berabere kaldı. Yeni transferler Simao, Almeida ve Fernandes ilk kez sahaya çıktı. Antalya’daki Gloria Spor Center Sahasında oynanan karşılaşmayı Başkan Yıldırım Demirören ile Yönetim Kurulu Üyeleri de izledi. Taraftara kapalı olacağı açıklanan mücadele, maç öncesinde alınan kararla taraftarlara açıldı.

Portekizli yıldız futbolcu Simao Sabrosa, ilk 11’de sahaya çıktı. Diğer yeni transferler Manuel Fernandes ile Hugo Almeida ise yedekler arasında yer aldı. Fernandes, ikinci yarının tamamında oynadı; Hugo Almeida ise 68 dakikada oyuna dahil oldu.

İspanyol yıldız Guti, Sivasspor mücadelesine kaptan olarak çıktı. Guti ikinci yarıda oyundan çıktıktan sonra kaptanlık pazu bandını ikinci yarıda oyuna giren İbrahim Toraman taktı.

Simao Sabrosa, 10. dakikada Sivasspor’da gole giden Cihan’ın önündeki topu kritik bir noktada kesip gol tehlikesini önleyerek dikkat çekti.

İlk yarı Erman’ın golüyle 1-0 Sivasspor üstünlüğü ile tamamlandı. 60. dakikada ise Simao’nun soldan kullandığı korner atışında ceza alanı içinde topa yükselen Nobre’nin kafa vuruşunda meşin yuvarlak filelere gitti: 1-1

64. dakikada soldan çizgiye inen Quaresma topu ceza alanı içine gönderdi. Altı pas içindeki Simao’nun vuruşunda top ağlarla buluştu: 2-1

67. dakikada Sivasspor’da sağdan ceza alanına ortalanan topa kafayla vuran Hayrettin meşin yuvarlağı filelere göndererek 2-2’lik eşitliği sağladı. Karşılaşma bu skorla sona erdi.

Hazırlık mücadelesi olmasına rağmen karşılaşma sertlikler nedeniyle gergin geçti.