SPOR-Toraman kampta soruları yanıtladı

Beşiktaş’ın savunma oyuncusu İbrahim Toraman, iyi bir hazırlık dönemi geçirip, ligdeki mücadelede ellerinden gelenin en iyisini yapmak istediğini söyledi.

Antalya kampında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Toraman, takıma sezon başında çok iyi transferler yapıldığını, ancak arzu edilen başarıları almak için zaman gerektiğini söyledi.

Toraman, “zaman zaman da çok iyi performanslar gösterdik. Ama beklemediğimiz puanlar yitirdik. Beklentilerin biraz gerisinde kaldık. Ama hedefler bitmiyor. İkinci yarı iyi bir hazırlık dönemi geçirip ligi sonuna kadar kovalamak istiyoruz” dedi.

Üç kulvarda mücadele ettiklerini belirten deneyimli savunma oyuncusu, “gücümüz var. İyi bir seri yakalayacağımıza inanıyoruz. Umutsuzluğa kapılmamak lazım. Alışma süreci geçti diye düşünüyorum. Çok iyi bir Beşiktaş olacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Kadroya bakıldığında savunmanın genelde Türk oyunculardan oluştuğu, bu nedenle de kendileri açısından sorumluluklarının ne kadar artacağı sorusuna Beşiktaşlı futbolcu, şöyle yanıt verdi:

“Türk oyunculara güvenmek ve değer vermek gerekir. Her birinin kaliteli ve değerli olduğunu düşünüyorum. Başarılı olduklarını ve olunacağını da biliyorum. Sonuçta yeni transferlerle şu anda oturmuş bir kadro yok. Nasıl bir şey uygulayacağı hocamızın düşüncesi ve kararıdır. Elimizden gelenin en iyisini yaparak faydalı olacağımızı düşünüyorum.”

Devre arasında takıma katılan isimler konusunda kimsenin söyleyecek bir şeyi olamayacağını kaydeden Toraman, kalitelerini ispatlamış yeni takım arkadaşlarını uyum sürecini çabuk atlatmaları için yardımcı olacaklarını belirtti.