SPOR-Porto takımından Fonseca’da transfer listesinde

Geleceğin takımını kuran Siyah-Beyazlılar, Quaresma, Simao, Almeida ve Fernandes’den sonra sezon sonunda da Porto’nun defans oyuncusunu alacak. Transferde hız kesmeyen Başkan Yıldırım Demirören şimdiden gelecek sezonun çalışmalarına başladı. Hedefteki isim ise yine Portekiz’den. Porto’nun başarılı defans oyuncusu Rolando Fonseca önümüzdeki sezon Beşiktaş’a katılacak. Avrupa’da en az final oynamayı hedefleyen Beşiktaş ofansif futbolcuların yanı sıra önümüzdeki sezon defansını da sağlama alma kararı aldı.

Beşiktaş’ta Portekiz ekolü kurmak isteyen teknik direktör Bernd Schuster; Quaresma, Simao, Fernandes ve Almeida’dan sonra Porto’nun başarılı defans oyuncusu Rolando Fonseca’yı gündemine aldı. Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı ile görüşen Schuster’in geleceğin takımında Fonseca’yı da görmek istediğini söylediği, Adalı’nın, “Sezon sonunda da Rolando’yu alırız hocam” dediği öğrenildi.

Simao, Almeida ve Fernandes’in Beşiktaş’ı tercih etmesinde büyük rol oynayan Quaresma, şimdi de Rolando Fonseca için devreye giriyor. Porto’nun başarılı defans oyuncusu ile temasa geçen Quaresma’nın ilk teklifi yaptığı ve “Seneye seni Beşiktaş’a bekliyoruz” dediği öğrenildi.