SPOR-Transfer çalışmaları sürüyor

Gönderilecek Fink, Zapo ve Tabata’ya karar perşembe günü bildirecek. İspanya’da bulunan Başkan Demirören, Adalı ve Zülfikaroğlu’nun bugün veya yarın Simao ile dönmesi bekleniyor.
Ligin ikinci yarısına süper bir kadro ile girmek için kolları sıvayan Siyah-Beyazlı yöneticiler, 7 gün 24 saat çalışıyorlar. Geçtiğimiz hafta başından beri Almanya İspanya arasında mekik dokuyan Başkan Yıldırım Demirören, Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu, Fernandes’ten sonra Almeide ve Simao transferlerini bitirdi.

3 gündür İspanya’da bulunan Başkan Demirören ve Adalı, Simao için Atletico Madrid ile masaya oturdu. 31 yaşındaki Portekizli yıldız ve kulübüyle bütün sorunları halleden yöneticilerin bugün veya yarın Simao ile birlikte İstanbul’da olması bekleniyor. Transferin ikinci ayağında Werder Bremen ile anlaşan yöneticiler, İspanya’da tatil yapan Almeida ile de prensipte anlaştı.

Yöneticiler, bu hafta içinde önce Simao’yu, ardından da Almeida’yı İstanbul’a getirecek. Önümüzdeki hafta veya ocak ayı başında ise 3 yıldızla imza şov yapılacak, 3 Ocak’ta ise Portekizliler, takıma katılacak. Yöneticiler, gönderilecek olan Fink, Zapotocny ve Tabata için de yarın oynanacak kupa maçını bekliyor. Perşembe günü 3 yabancıya da karar tebliğ edilecek.