SPOR-Hamit ile görüşülüyor

Yabancı transferlerinde 3 Portekizli’nin işini bitiren Siyah- Beyazlılar, yerli olarak gurbetçilere göz dikti. Başkan Demirören, Almanya’da Hamit ile görüştü, Mevlüt’e de haber uçuruldu.

Siyah-Beyazlılar, transferde dur-durak bilmiyorlar. Yabancı transferlerde mutlu sona adım adım yaklaşan yöneticiler, Almeida ve Simao’nun yanına iyi bir Türk almak için harekete geçti. Başkan Yıldırım Demirören geçen hafta Almanya’da Bayern Münih’in Türk yıldızı Hamit Altıntop ile görüşüp büyük oranda anlaştı.

Başkan Yıldırım Demirören’in Hamit’in transferinde olası bir sorun çıkması halinde Mevlüt Erdinç’e de haber gönderdiği bildirildi. Demirören’in, Fransa’nın PSG takımında forma giyen Mevlüt’e “Beşiktaş’ta Avrupa’nın sayılı yıldızlarıyla forma giyeceksin. Gel birlikte büyük başarılara imza atalım” dediği öğrenildi.

İki gurbetçi futbolcunun da başkana, “Beşiktaş’ta oynamak büyük onur. Şartlarda anlaşırsak neden olmasın” dedikleri bildirildi. Bu arada Demirören’in, 28 yaşındaki Hamit’e yıllık 2 milyon Euro ve 2 yıllık sözleşme önerdiği, 23 yaşındaki Mevlüt Erdinç’e de yıllık 1.5 milyon Euro’dan 4 yıllık sözleşme teklif ettiği öğrenildi.

Rüştü’nün sakat ve yaşının ilerlemesi, Hakan’ın devamlı sakatlığı teknik patron Schuster’in düşündürüyor. Yönetime “Cenk’e bir şey olursa ne yaparım” diyen Alman teknik adama iki alternatif sunuldu. Standart Liege’in Türk milli kalecisi Sinan Bolat ile G.Antep’in yedek kalecisi Mahmut için yöneticiler harekete geçti.