SPOR-“UEFA’da final oynamak hayal değil”

Beşiktaş’ın oyuncusu Ersan Gülüm, UEFA Avrupa Ligi’nde final oynamak istediklerini söyledi. Rapid Wien karşılaşması öncesinde BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ersan Gülüm, “Gruptan çıkmayı garantiledik ama yarınki maçta iyi bir performans sergilememiz lazım. Ne olursa olsun UEFA maçı. İyi performans sergileyerek bu maçı kazanıp, grubu en iyi şekilde bitirmek istiyoruz” dedi.

UEFA Avrupa Ligi’nde final oynamayı arzuladıklarını dile getiren Ersan Gülüm, “Biz gerçekten finale çıkmak istiyoruz. Kadromuz kaliteli. Takım olarak final oynamaya yetecek gücümüz var. Biz, hırslı, mücadeleci oynarsak her takıma karşı kazanabiliriz. Bence final oynamak hayal değil” diye konuştu.

Spor Toto Süper Lig’de rakiplerin 11 kişi defans yaptıklarını ve bu nedenle pozisyon bulmakta zorlandıklarını anlatan Ersan Gülüm, “Avrupa takımları kendi sistemleriyle oynuyorlar. Rahat pozisyona girip golle buluşuyoruz. Ancak ligdeki takımlar böyle değil. Kapanıyorlar” ifadelerini kullandı.

Elinden gelenin en iyisini yapmaya çabaladığını söyleyen Gülüm, sahada her şeyini vermeye çalıştığını vurguladı.

“Kendimi her maçta geliştirmeye çalışıyorum” diyen Ersan Gülüm, ligde puan kayıplarını telafi edebileceklerini ve Trabzonspor ile aradaki 12 puanın büyük bir fark olmadığını belirtti.

Beşiktaş’ta forma giymekten mutlu olduğunu söyleyen Ersan Gülüm, “Çok güzel bir camia. Herkes beni kabul etti. Burada memnunum ve Beşiktaş’ta kalmak istiyorum” dedi.