SPOR-Beşiktaş Cola Turka: 96 Antalya Bş. Bld.: 75

Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımı, Beko Basketbol Ligi’nin 9. haftasında Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni 96-75 yendi. Maça iyi başlayan siyah-beyazlılar, Ignerski, Cevher ve Likhalitov’un sayılarıyla 3,5 dakika geride kalırken 14-6’lık skorla 8 sayı farkla öne geçti. Bu dakikadan sonra savunmada daha dirençli oynayan konuk ekip, hücumlarda Muratcan, Christopher, Polat ve Chism ile bulduğu sayılarıyla 7. dakikada farkı 2 sayıya düşürdü (17-15). Kalan bölümde üstünlüğü elinden bırakmayan Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımı, ilk çeyreği 25-17 önde geçti.

Maçın ikinci periyoduna Ogilvy’nin sayılarıyla hızlı giren Beşiktaş, rakibi karşısında oyunun kontrolünü tamamen eline geçirip Ignerski ile adeta coşarak devre sonunda 56-30’luk skorla 26 sayı farkı yakaladı. Ignerski karşılaşmanın ilk yarısını 22 sayıyla tamamladı.

Dengeli geçen 3. periyottaki mücadeleyi konuk ekip 18-16 kazansa da Beşiktaş, 2. çeyrekte yakaladığı farkın avantajıyla bu bölümü 72-48 önde geçti. Son periyotta üstünlüğünü koruyan siyah-beyazlı ekip, karşılaşmayı 96-75 kazanmasını bildi.

Yıldız oyuncu Allen Iverson, dizindeki sakatlığı nedeniyle kadroda yer almadı.