AKTÜEL-Rapid Wien maçı hazırlıkları sürüyor

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi L Grubu’ndaki son maçı olan Rapid Wien maçının hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı. Teknik Direktör Bernd Schuster yönetiminde dinlenme antrenmanları yapan ekip, Ümraniye’deki yoğun kar yağışı nedeniyle salonda kuvvet çalışmaları yaparak günü tamamladı.

Tedavisi Brezilya’da süren Bobo, izinli olan Yusuf Şimşek ve Fatih Tekke’nin dışında tedavileri devam eden Ekrem Dağ, Rüştü Reçber, Nihat Kahveci, Onur Bayramoğlu, Tabata ve Nobre de bugünkü çalışmaya katılmadı. Eskişehirspor maçında çeşitli sakatlıklar geçiren oyuncular İbrahim Toraman, Necip Uysal, Ersan Gülüm ve Holosko da bugünkü çalışmaya çıkamadı. Quaresma, Sivok ve Ferrari ise takımla birlikte çalıştı.

Eskişehirspor karşısında görev yapan ancak bugünkü çalışmaya katılamayan oyuncuların durumuyla ilgili açıklamalar yapan Kulüp Doktoru Devrim Urgun, İbrahim Toraman’ın sol topuğuna aldığı darbe sonucu ağrıları olduğunu, Necip Uysal’ın sol diz iç yan bağlarında darbeye bağlı esneme meydana geldiğini, Ersan Gülüm’ün ise sol üst adalesinde darbeye bağlı iç kanama tespit edildiğini söyledi. Dr. Urgun bu oyuncuların tedavilerinin başladığını sözlerine ekledi.

Siyah-beyazlılarımız, yarın (12 Aralık) saat 10.30’da basına kapalı yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.