SPOR-“Üç maçı da kazanacağız”

Beşiktaş Hentbol takımının tecrübeli antrenörü Müfit Arın, yaptığı açıklamada ligde ve kupada belirledikleri hedeflere ulaşmak için bu hafta Trabzonspor ile oynayacakları üç maçtan da galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi. Trabzonspor’la ikisi Türkiye Kupası’nda olmak üzere üç kere karşılaşacaklarını hatırlatan Arın, 10 Aralık Cuma günü başlayacak üç maçlık periyotta üç galibiyet hedeflediklerini vurguladı.

Trabzonspor’un Süper Lig’de ilk yılını yaşamasına rağmen keyif veren bir hentbol oynadığını belirten başarılı antrenör, Trabzonspor’un ilerleyen dönemde Türk hentboluna büyük katkılar sağlayacağını sözlerine ekleyerek, “Trabzonspor’un yeterli tecrübeyi kazandıktan sonra hentbolun lokomotiflerinden olacağına inanıyorum. Böyle büyük bir camianın hentbolda yer alması Türk hentbolu için önemli bir gelişme. Umarım, Galatasaray ve Fenerbahçe’yi de bu güzel sporun içinde görürürüz” dedi.

Son olarak Beşiktaş taraftarlarına çağrıda bulunan Müfit Arın, “Türk sporunun iki önemli markasının BJK Süleyman Seba Spor Salonu’nda oynayacağı maçlara tüm taraftarlarımızı ve hentbolseverleri davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.