SPOR-Dört büyükler bir araya geldi

TTNET’in dört büyük kulüple ortaklaşa hazırladığı proje kapsamında KARTALNET’in tanıtımı yapıldı.
İnternet gelir paylaşım ortaklığı modeline dayanan projenin tanıtım toplantısı, Haliç Kongre Merkezi’nde yapıldı.
Başkan Yıldırım Demirören’in de katıldığı toplantıda Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat,Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener ve TTNET Genel Müdürü Tahsin Yılmaz yer aldı. Bakan Binali Yıldırım, dört büyük kulübün milyonlarca taraftarının bu projeye katılarak hem takımlarına destek olacağını, hem de internet kullanımının yaygınlaşmasına katkı sağlayacağını dile getirerek, ”Ortada net bir iş var. Kazı kazan değil, zaman esasına dayalı net bir iş var. Bizim bilgi toplumu hedefimize adım adım ulaşmamızı sağlayacak. Mağlup yok, beraberlik yok, hep kazanmak var. Bu da herhalde kulüplerimizin duymak istediği bir şey. Türk Telekom grubu herhalde bu hizmeti bütün takımlarımıza yaygınlaştıracaktır” diye konuştu.

DEMİRÖREN: ”BARCELONA’YI SPONSORLUKLA YAKALARIZ”

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, diğer kulüp başkanlarını ”Kader arkadaşlarım” diye selamladıktan sonra yaptığı konuşmada, Beşiktaş Jimnastik Kulübü olarak sportif başarıyı hedeflediklerini ifade ederek, ”Ancak amaçlarımızı, vizyonumuzu Avrupa’da duyurabilmek, taraftarımıza ulaştırmayı da hedefliyoruz” dedi.

TTNET’in bir sponsor olduğunu vurgulayan Demirören, ”Sponsorları biz başımızın üstünde taşırız. Dünkü Barcelona’yı seyrettiniz. Onları yakalamak ancak sponsorlarla mümkün olur” ifadesini kullandı.

Demirören, taraftarları KARTALNET’e davet ederek, hedefin 2 milyon aboneye ulaşmak olduğunu söyledi.

KARTALNET aboneleri ayrıca, kulübün kuruluş yılı olan 1903 dakika hediye WİFİ’ye ücretsiz sahip olacak.