AKTÜEL-Guti sevgilisiyle sarmaş dolaş

Beşiktaş’ın İspanyol yıldızı Guti, kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra barıştığı sevgilisi Noelia ile önceki gün İstinye Park’ta yemek yedi. Beşiktaş’ın İspanyol yıldızı Guti Hernandez, geçen hafta hakkında çıkan yaşları küçük kızlarla birlikte olduğu yönündeki haberlere tepki göstererek, Galatasaray maçı sonrasında bir basın toplantısı düzenlemişti. Bu tip haberlerin kendisini yıpratmak için yapıldığını ve bu haberi yapanları mahkemeye vereceğini açıklamıştı.

Guti, ayrıca derbi maçta attığı golden sonraki sevincinin anlamıyla ilgili olarak; kız arkadaşı Noelia’nın baş harfini işaret ettiğini ve onunla birlikte olmaktan çok mutlu olduğu için böyle bir hareket yaptığını açıklama yapmıştı.

HT Magazin’den Uğur Soysal’ın haberine göre; İspanyol yıldız, önceki gün İstinye Park’a sevgilisi Noelia ile birlikte geldi. Bol bol alışveriş yapan Guti ve sevgilisi, daha sonra Masa Restaurant’ta yemek yedi. Alışveriş merkezinden ayrılmak için otomobilinin gelmesini bekleyen Guti, sevgilisi Noelia ile sarmaş dolaş görüntülendi. Meraklı bakışlara aldırmadan öpüşüp koklaşan ikili, dakikalarca birbirlerine kenetlendi.