Kader derbisinde prim yok

Beşiktaş Şube sorumlusu Serdal Adalı, oyuncularla buluştu, “Kötü gidişi G.Saray’la başlayacak bir galibiyet serisi temizler” dedi. İbrahim Üzülmez de dönüm noktasında primi değil, galibiyeti düşündüklerini söyledi.

MECİDİYEKÖY, 28 Kasım 2010 saat 19.00’da ilginç bir derbiye sahne olacak. Tarihleri boyunca en kötü sezonlarından birini yaşayan Galatasaray ve Beşiktaş zirve yarışı için ‘olmak ya da olmamak’ mücadelesi verecek 90 dakika boyunca.
Özellikle bu sene yaptığı flaş transferlerle dikkatlerini üzerine çeken siyah beyazlı takımda yönetim ve futbolcular bu olumsuz tablo karşısında ‘prim’ olayını hiç gündeme almadı.

Yeter ki başarın

Hürriyet Gaetesi’nden İsmail Er’in haberine göre; Futbol komitesi başkanı Serdal Adalı, futbolcularla bir araya geldi. Adalı, “Göreve geldiğimizden bu yana primleriniz kuruşu kuruşuna hesaplarınıza yattı. Takımın form grafiğinin düştüğü, iyi oynayıp da kaybettiğimiz maçlar da olabilir. Bunları gördük, yaşadık. Bizdeki bu kötü gidişi G.Saray maçıyla başlayacak bir galibiyet serisi temizler.
Artık para konusu gündeme gelmesin. Porto ile yaptığımız maçta nasıl primi 80 bin Euro’dan 100 bin Euro’ya çıkardıysak biz yine sizin arkanızdayız. Para önemli değil. Yeter ki başarılar gelsin” dedi.

Dönüm noktası olacak

Takımın şu anda primle uğraşacak durumda olmadığını kaydeden kaptan İbrahim Üzülmez ise, “Başkanımız, yönetimimiz ve taraftarlarımızın yaşadıklarını hissediyoruz. Galatasaray karşılaşması bizin için dönüm noktası olacak. Derbide formamızın hakkını vereceğiz” diye konuştu.