SPOR-Beşiktaş zorlu sınava hazır

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi L Grubu 4. maçında lider Porto ile bu akşam deplasmanda karşı karşıya gelecek.
Estadio Dragao Stadı’nda Türkiye saati ile 22.05’te başlayacak olan mücadeleyi, İtalyan hakem Paolo Tagliavento yönetecek. Mücadelede Tagliavento’nun yardımcılıklarını Massimiliano Grilli, Gianluca Cariolato yapacak. Carmine Russo’nun 4. hakem olarak görev alacağı mücadelede ilave yardımcı hakemlik görevini Christian Brighi ve Gabriele Gava üstlenecek.

Siyah-Beyazlılar gruptaki ilk maçında CSKA Sofya’yı İstanbul’da 1-0 mağlup etmiş, ikinci karşılaşmada ise Rapid Wien deplasmanından 2-1’lik üstünlükle dönmüştü. Takımımız, 21 Ekim’de Fiyapı İnönü Stadı’nda ağırladığı Porto’ya 3-1 mağlup olarak grup liderliği şansını kaçırdı.

Rakip Porto ise ilk maçında Rapid Wien’i 3-0, deplasmanda da CSKA Sofya’yı 1-0 mağlup etti. Beşiktaşımız’ı 3-1 yenerek 3’te 3 yapan Porto, 9 puanla grup lideri… Porto’yu 6 puanla Beşiktaşımız ikinci sırada izliyor. Rapid Wien’in 3 puanı bulunurken, CSKA Sofya henüz puan kazanamadı.

L Grubu’nun diğer maçında ise Avusturya temsilcisi Rapid Wien, bu akşam Bulgar rakibi CSKA Sofya’yı Viyana’da ağırlayacak.