SPOR-Beşiktaş Portekiz’de

Beşiktaş, yarın (4 Kasım) Porto ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi L Grubu 4. maçı için Portekiz’e gitti. Türk Hava Yolları’na ait özel bir uçakla saat 10.00’da Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan hareket eden Siyah-Beyazlılar, yaklaşık 4,5 saatlik bir yolculuğun ardından Portekiz’in Porto şehrine ulaşacak. Teknik Direktör Bernd Schuster, Türkiye saati ile 21.00’de karşılaşmanın oynanacağı Estadio Dragao Stadı’nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayacak. Saat 21.30’da ise Siyah-Beyazlılarımız son antrenmanını yaparak hazırlıklarını tamamlayacak.

Kafilede Başkan Yıldırım Demirören, Genel Sekreter Fahrettin Curoğlu, Muhasip Üye ve Asbaşkan Engin Baltacı, Futbol Komitesi Başkanı ve Asbaşkanı Serdal Adalı, Futbol Komitesi Üyesi, Amatör Şubeler, Yatırımlar ve Derneklerden Sorumlu Üyem Doğan Küçükemre, Futbol Komitesi Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu ile Basın Danışmanı ve İletişimden Sorumlu Üye Mehmet Soysal da bulunuyor.

Teknik Direktör Bernd Schuster’in belirlediği 19 kişilik oyuncu kadrosunda ise şu isimler yer alıyor:

“Rüştü Reçber, Hakan Arıkan, Erhan Güven, İbrahim Toraman, Ersan Gülüm, Tomas Zapotocny, İbrahim Üzülmez, İsmail Köybaşı, Mehmet Aurelio, Fabian Ernst, Necip Uysal, Roberto Hilbert, Nihat Kahveci, Da Silva Bobo, Fatih Tekke, Rodrigo Tabata, Guti Hernandez, Filip Holosko, Umut Kaya.”