SPOR-Schuster’in Tekke beklentileri

Sivasspor maçı sonrasında Schuster ile Fatih’in birbirlerine girdikleri iddia edildi. Ancak işin aslı öyle değildi. Alman hoca ile tecrübeli oyuncunun hararetli bir şekilde konuştukları ve bu olayın dışarıya farklı yansıdığı ortaya çıktı.

Beşiktaş, üst üste aldığı kötü sonuçlarla sarsılırken, önceki gün Sivas’ı devirdi ve rahat bir nefes aldı. Ancak bu kez de farklı bir iddia ortaya atıldı. Fatih Tekke’yle, Schuster’in soyunma odasında birbirlerine girdiği ve tecrübeli golcünün kadro dışı kalabileceği öne sürüldü. Bunun üzerine yönetim internet sitesinden jet bir açıklama yayınladı, Fatih de dün idmandaki yerini aldı. Zaten işin aslı da bu noktada ortaya çıktı.

“12 dakikada ne yapayım?”
Schuster’in maç bitiminde Fatih’e, “Seni kaliteni göremedim” dediği ve yıldız oyuncunun da, “12 dakika sahada kaldım, ne yapabilirim ki?” yanıtını verdiği ortaya çıktı. Alman hocanın da, “Sen 2 dakika bile sahada kalsan, daha fazlasını vermelisin” ifadesini kullandığı kaydedildi. Olayı haber alan Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı’nın Schuster’i aradığı, ancak tecrübeli hocanın, “Eğer Fatih olayı için Ümraniye’ye geleceksen hiç gerek yok. Aramızda en ufak gerilim olmadı” dediği öğrenildi. Ancak Adalı’nın tesislere gittiği ve önce hoca, sonrasında da Fatih’le kısa bir görüşme yaptığı belirtildi. Fatih’in de, “İyiliğimizi istemeyenler var demek ki… Beklentileri karşılayacağım, şüpheniz olmasın” dediği bildirildi.