AKTÜEL-İstanbul’da yağmur trafiği kilitledi

Marmara ve Ege`de kuvvetli sağanak yağış bir çok ev ve işyerinde su baskınlarına neden oldu, karayollarında ulaşımı aksattı. İstanbul`un bazı kesimlerinde trafik durma noktasına gelirken, kuvvetli poyraz Marmara`da deniz seferlerini iptal ettirdi.

İstanbul`da Başakşehir, Bağcılar, Bakırköy, Silivri ve Pendik`in de aralarında bulunduğu bazı ilçelerde gök gürültülü sağanak etkili oldu.

Cumhuriyet Bayramı töreni ertelendi

Yağış nedeniyle özellikle TEM otoyolu, E-5 karayolu ve bağlantı yollarında yoğun trafik yaşandı. TEM Otoyolu Mahmutbey mevkisi, İkitelli Basın Ekspres Yolu ile TEM Başakşehir ve Atatürk Havalimanı bağlantı yolu noktalarında trafik adeta durma noktasına geldi.

İDO BAZI SEFERLERİ İPTAL ETTİ

İstanbul`da etkili olan yağış nedeniyle TEM, E-5 ve bağlantı yollarında yoğunluk yaşandı, TEM otoyolunun bazı kesimlerinde trafik durma noktasına geldi. İDO da dış hat seferlerini iptal etti. Kentte etkili olan sağanak nedeniyle çok sayıda yaralamalı ve maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi.

İDO`dan alınan bilgiye göre, hava muhalefeti nedeniyle Bandırma-Yenikapı arasındaki hızlı feribot seferi ile Bostancı-Armutlu, Bostancı-Bandırma, Kadıköy-Bursa ve Yenikapı-Bandırma dış hat seferleri karşılıklı olarak gerçekleştirilemeyecek.