SPOR-Q7’siz takım eksik kalıyor

Portekizli yıldızın yokluğunda Siyah-Beyazlılar değil kazanmak, puan bile alamıyor. Art arda gelen kayıplarla Kartal zirve yarışında büyük yara alıyor, Beşiktaşlılar sakat olan Quaresma’nın bir an önce dönmesini bekliyor.

UEFA Avrupa Ligi’ndeki Rapid Wien maçında ciddi bir sakatlık geçiren ve uzun süredir takımdan uzak kalan Ricardo Quaresma’nın yokluğunda Beşiktaş pozisyon üretmekte zorlanıyor. Sezona fırtına gibi başlayan Portekizli yıldız, takımda olmayınca Siyah-Beyazlılar gol atmakta dahi güçlük çekiyor. Dün Kayserispor maçında Kartal ilk 70 dakikalık bölümde ileriye çıkmakta hayli sıkıntı yaşadı. Quaresma’nın yokluğunda Guti de ilk 11’de olmayınca gol bölgelerindeki etkisizlik katlandı. Siyah-Beyazlı hiçbir oyuncu takımı yönetemezken, lider eksikliği fazlasıyla göze çarptı. Beşiktaş Quaresma’nın olmadığı bir maçta daha 3 puan kaybı yaşadı.

Hafta içinde gelecek
Kartal, Fenerbahçe ile Galatasaray’ın berabere kaldığı haftada zirve yolunda ciddi bir yara aldı. Tedavisi Portekiz’de devam eden ve hafta içinde Türkiye’ye geleceği öğrenilen Quaresma’nın dönüşünü hem teknik direktör Schuster, hem de Siyah-Beyazlı taraftarlar dört gözle bekliyor.