SPOR-Beşiktaş, Porto karşılaşması 20.00’de

Beşiktaş, Quaresma, Guti gibi önemli eksiklerine rağmen İnönü’de Porto karşısına mutlak galibiyet parolasıyla çıkıyor. Kartal kazanırsa müthiş bir rekora imza atacak…
Avrupa’da üst üste 5 maç kazanan Beşiktaş, bugün Porto’yu da yenerse Türk futbol tarihindeki en uzun galibiyet serisini yakalayacak. Siyah-Beyazlılar’ın grubundaki liderlik mücadelesi saat 20.00’de başlayacak.
Hem ligde, hem de Avrupa’da yoluna doludizgin devam eden Beşiktaş, bugün Dolmabahçe’de Porto’yu ağırlıyor. F Grubu’ndaki liderlik mücadelesi, Siyah-Beyazlılar için farklı bir anlam da taşıyor. Avrupa Kupaları’ndaki son 5 maçından da zaferle ayrılan Kara Kartallar, bugün de kazanırsa Türk futbol tarihinde üst üste en çok maç kazanan takım unvanını ele geçirecek. En son Zico yönetimindeki Fenerbahçe üst üste 5 maç kazanmış ve Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale adını yazdırmıştı. Ricardo Quaresma ve Guti gibi dünya yıldızlarının sakatlıkları nedeniyle oynayamayacağı karşılaşma saat 20.00’de başlayacak. Carlos Clos Gomez’in yöneteceği kritik 90 dakika, Star’dan naklen ekranlara gelecek. Yıldızların yokluğuna rağmen, taraftarların maça büyük ilgi göstereceği ve çeşitli şovlarla takımı motive etmeye çalışacakları kaydedildi.