AKTÜEL-Beşiktaş Belediyesi’nin sağlık projeleri sürüyor

Türkiye’nin sağlık alanında yürüttüğü en uzun soluklu sosyal sorumluluk projelerinden biri olan AVON’la Sağlığa Yolculuk Projesi, 10 Ekim Pazar günü düzenlenen yürüyüş ile İstanbul ve Anadolu’dan binlerce katılımcıyı ‘Meme Kanserine ile Mücadele’ için buluşturdu.

Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal’ın da katıldığı ve bu yıl beşinci kez gerçekleşen yürüyüş, Ortaköy-Beşiktaş hattında düzenlendi. Saat 13:30’da Ortaköy’de Tanem Sivar’ın açılış sunumu ile başlayan yürüyüş, Beşiktaş Meydanı-Vapur İskelesi’nin önünde Candan Erçetin konseri ile devam etti. Konser ve çok sayıda aktivite ile renklenen yürüyüş kadın, erkek, çocuk binlerce katılımcıya unutamayacakları bir gün yaşattı.
Proje çerçevesinde toplumu meme kanserine karşı bilinçlendirmeyi hedefleyen AVON, bir yandan da yıl boyunca gerek Meme Kanseri ile Mücadele Ürünleri gerekse düzenlediği aktiviteler aracılığıyla fon toplamaya devam ediyor. Bu fonu meme kanserine yönelik bilinçlendirme çalışmalarında değerlendiren AVON, bu yıl yürüyüşe katılan her katılımcı adına Meme Kanseri ile Mücadele Fonu’na 8 TL’lik bağış yaptı.