SPOR-Başkan Avusturya’da yemek verdi

Futbolculara yemek veren Beşiktaş Teknik Direktörü Schuster’in ardından Başkan Demirören’de aynı şeyi yaptı ve Rapid Wien maçı için Avusturya’ya davet ettiği misafirlerine bir yemek verdi. Başkan Yıldırım Demirören’in Rapid Wien ile Avusturya’da oynayacakları karşılaşmaya davet ettiği isimler arasında Viyana Başkonsolosu İbrahim Mete’nin yanı sıra medya dünyasının önemli simaları Erdoğan Aktaş, Ergun Diler, Mehmet Tezkan, Reha Muhtar, Fikret Ercan, Faik Gürses, İsmail Küçükkaya, Nurullah Öztürk, Yalçın Doğan, Sanlı Ergin ve Nuh Albayrak vardı.

İlk olarak takımın Ernst Happel Stadı’ndaki antrenmanını izleyen davetliler daha sonra Başkan Yıldırım Demirören’in verdiği yemekte bir araya geldi.

Yemeğe, Yönetim Kurulu Üyesi İkinci Başkanı Metin Keçeli, Genel Sekreter Fahrettin Curoğlu, Futbol Komitesi Başkanı ve Asbaşkanı Serdal Adalı, Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Saka, Futbol Komitesi Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Vardar, Basın Danışmanı ve İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Soysal ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Akpınar da katıldı.