SPOR-Beşiktaş Avusturya’ya indi

UEFA Avrupa Ligi L Grubu 2. maçında Rapid Wien ile karşılaşacak olan Beşiktaş, özel bir uçakla Viyana’ya gitti. Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Türk Hava Yolları’na ait özel bir uçakla Viyana’ya hareket eden kafilede teknik kadro ve 19 futbolcunun yanı sıra; İkinci Başkan Metin Keçeli, Genel Sekreter Fahrettin Curoğlu, Tesislerden Sorumlu Üye Orhan Saka, Futbol Komitesi Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, Futbol Altyapıdan Sorumlu Üye Sinan Vardar, Basın Danışmanı ve İletişim Sorumlusu Mehmet Soysal ile Hukuk İşleri Sorumlusu Üyesi Ahmet Akpınar da yer aldı.

Teknik Direktör Bernhard Schuster’in belirlediği 19 kişilik oyuncu kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:

“Rüştü Reçber, Hakan Arıkan, Cenk Gönen, İbrahim Toraman, Matteo Ferrari, Tomas Zapotocny, İbrahim Üzülmez, İsmail Köybaşı, Mehmet Aurelio, Fabian Ernst, Necip Uysal, Roberto Hilbert, Nihat Kahveci, Mert Nobre, Bobo, Rodrigo Tabata, Ricardo Quaresma, Holosko, Guti Hernandez.”
Takım, karşılaşmanın son hazırlık çalışmasını bu akşam Avusturya’da yapacak. Antrenman öncesinde ise Teknik Direktörümüz Bernhard Schuster, basın mensuplarının sorularını yanıtlayacak.