Evlat Nihat!..

Nihat kim? Beşiktaş’ın yetiştirdiği tepside Avrupa’ya sunduğu bir yetenek. Giderken kulübe getirdiği eurolar da o dönem cabasıydı. Yapmış olduğu reklamı çuvalla para ile yapamazdınız. Manevi güzellikleri… Nihat kim? Beşiktaş’ın yetiştirdiği tepside Avrupa’ya sunduğu bir yetenek. Giderken kulübe getirdiği eurolar da o dönem cabasıydı.
Yapmış olduğu reklamı çuvalla para ile yapamazdınız.
Manevi güzellikleri ise herkesi bulutların üstünde gezdirirdi. Bugün ise Fenerbahçe maçı sonrası haksız bir infazın kurbanı oldu. Terbiyesizlik derecesine varan eleştiriler yapıldı.
Burda ufak bir rotasyon eksikliği var. Elinden topu kaçırıp kalesinde güven vermeyen Hakan’a ise Schuster güven verdi. Bu ikilem ilerleyen haftalarda ikilik yaratır. Benden uyarması!
Üç birbirine benzer stildeki orta saha oyuncuları bu kez birlikte oynadılar. Ernst, Aureilo ve Necip üçlüsü düşünülürken bu sürpriz oldu.
Böyle oluncada takımın futbol adına yenilen golde bir anlaşmazlık yaşandı ama ben bu pozisyonda kaleci Hakan’ı daha çok hatalı görüyorum.
Quaresma çok kapalı bir alanda fazla üretken olamadı. Olduğu zamanlarda da neticeye gidemedi, fazla destek alamadı.

MEHMET İYİ ANALİZ ETMİŞ
Tabata ve Bobo da hücum da şahsi becerileriyle bir şeyler yapmaya çalıştılar. Schuster doğru bir hamle yaptı. Aurelio oyundan aldı ve Nobre’yi oyuna sokarak hücum bölgesinde etkili olmaya çalıştı. Bunda da çok başarılı olamadı çünkü zaman kısalmıştı bu hamleleri biraz daha erken yapabilirdi. Daha sonra baktı ki olmuyor Holosko’yu da oyuna aldı takımı tam bir risk ortamına soktu. Şifo Mehmet, Beşiktaş’ı iyi tanıyan bir takım iyi de analiz etmiş çok iyi kapandı. İlerde Tita gibi Necati gibi baş belası oyuncuları orada tuttu. Sürpriz gol bulmaya çalıştı. Bunda da başarılı oldu. Schuster o beğendigi felsefesi yine bu maçta yoktu. Hücum futbolu seviyor ofansif futbolculara yer veriyor. Bunu da ben her zamana begenmiş vetakdir etmişdir. Ama ne hikmetse bunu son on dakka da yapmıştır neticesinide almıştır. Quaresma kuşu eline alıp görevliye verdiği zaman talih kuşunun da gelecegine inandım.
Not: Bu bir skor yazısı değildir.

Posted in Genel