SPOR-Beşiktaş’ın yeni gelir kaynağı ne oldu?

Beşiktaş ile nesine.com arasında yapılan anlaşma BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde düzenlenen törenle imzalandı. Kulüp ile nesine.com arasında iki yıl sürecek olan sponsorluk anlaşmasının imzalandığı törene Başkan Yıldırım Demirören, Genel Sekreter Fahrettin Curoğlu, Mali İşlerden ve Sponsorluklardan Sorumlu Asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu, Kulüp Genel Müdürü Murat Ülgen ile D Elektronik Şans Oyunları ve Yayıncılık A.Ş. markası “nesine.com” adına Doğan Online Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Doğan Boyner katıldı.

Sponsorların takımlar için olan öneminden bahseden Başkan Yıldırım Demirören, camianın ve taraftarların sponsorlara sahip çıkması gerektiğini ifade ederek, “Biz kulüpler, başarıyı endeksleyerek hareket ettiğimize göre imkanlarımızı yaratan sponsorlara destek olmak her taraftarın birinci vazifesidir. Tekrar kendilerine teşekkür ediyorum. İnşallah hayırlı bir anlaşma olur” dedi.

Daha sonra yapılan anlaşmayı değerlendiren Hanzade Doğan Boyner de “Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile nesine.com’un yaptığı anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum. Yarattığımız iş modeliyle, Beşiktaş ve camiası için kuvvetli bir yeni gelir kalemi yaratıyoruz. Bu yeni anlaşmayla, Beşiktaş’ın bugünkü ve gelecekteki başarısına destek olmayı ümit ediyoruz. Her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Karşılıklı imzaların atılmasından sonra Yıldırım Demirören, özel olarak hazırlanan formayı Hanzade Doğan Boyner’e hediye etti.