SPOR-Maç sonrası görüşler

CSKA Sofya karşısında alınan galibiyetin ardından Schuster maçı yorumladı. Beşiktaş Teknik Direktörü Bernhard Schuster, CSKA Sofya maçının ardından şunları söyledi: “CSKA Sofya iyi bir savunma yaptı ve bizim için neticeye gitmek zor oldu. Maçın özellikle ikinci yarısında daha atak oynadık. Quaresma ve Bobo’nun da oyuna girmesi bizim neticeye götürdü. CSKA karşısında ciddi sıkıntı yaşadığımızı düşünüyorum ancak mücadelemizle, hırsımızla bu galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum. Quaresma ve Bobo sakattı. Oynamama sebepleri kesinlikle Fenerbahçe maçı değil. Hem Bobo hem de Quaresma’dan 30 dakika faydalanmayı hesap etmiştik, bu planımızda da başarılı olduk.”

“Holosko ve Hilbert ellerinden geleni yaptılar. Ancak bu daha da iyi olabilirdi. Benim verdiğim görevi yaptıklarını söyleyebilirim. Ancak bu maçı sadece Hilbert ya da Holosko üzerine kurmak ve o doğrultuda hareket etmek olmaz. Onların yanında Tabata’da da vardı.”

“Fenerbahçe ciddi anlamda tehlikeli bir takım. Derbide elimizden gelen her şeyi yapacağız ve en iyi performansımızı ortaya koymaya çalışacağız.”