SPOR-“Çok mutluyum”

Beşiktaş’lı futbolcular, İbrahim Üzülmez, Guti Hernandez ve Ricardo Quaresma, CSKA Sofya maçını değerlendirdi. Kazandıkları için mutlu olduklarını söyleyen İbrahim Üzülmez, maçtan sonra yaptığı açıklamada, takım olarak iyi mücadele ettiklerini, ancak gol pozisyonlarını değerlendiremediklerini belirterek, ”Erken gol bulsaydık, oyun çok daha kolay olurdu. Herkes istekli arzuluydu, sadece eksik olan goldü. O da son dakikada geldiği için mutluyuz. İnşallah bundan sonra galibiyet serimiz devam eder” dedi. Fenerbahçe ile yapacağımız derbi maçla ilgili soru üzerine İbrahim, ”Derbilerin soncunu önceden kestirmek zor. Biz iyi bir takımız, bunu da Kadıköy’de göstermek istiyoruz. Fenerbahçe’ye saygı duyuyoruz, ama Fenerbahçe’den daha iyi takım olduğumuza inanıyorum. Hırsımız ve arzumuzu gösterdiğimiz zaman oradan da galibiyetle döneceğimizi düşünüyorum” diye konuştu. İbrahim Üzülmez, maçta yaşadığı sakatlığının önemli olmadığını, Fenerbahçe maçında oynayabileceğini belirtti.

GUTİ: ”BÖYLE TARAFTARI OLAN TAKIMDA OYNAMAKTAN ÇOK
MUTLUYUM”

Yıldız oyuncumuz Guti Hernandez ise zor maç olduğunu, ancak sonunda 3 puan aldıklarını söyledi. Guti, UEFA Avrupa Ligi’nde ilk defa oynamasıyla ilgili olarak ise ”Kendimi küçük bir çocuk gibi hissediyorum. Bugüne kadar hep Şampiyonlar Ligi’nde oynamıştım. Ancak bu lig için de çok istekliyim” dedi. Sahanın zemininin kendilerini etkilediğini ifade eden Guti, ”Saha bizi etkiledi, ama kulübümüz de bunu düzeltmek için her şeyi yapıyor. Bunlar bahane değil. Sahanın böyle olduğunu görüp, buna göre oynayacağız. İstanbul’da olmaktan ve böyle taraftarı olan takımda oynamaktan çok mutluyum. Umarım bu takımla beraber güzel şampiyonluklar ve kupalar kazanırız” diye konuştu.

QUARESMA: “DERBİYE HAZIRIM”

Ricardo Quaresma da maçta çok çalıştıklarını belirterek, ”Oyuna girdiğimde arkadaşlarıma yardım etmek için elimden gelen her şeyi yaptım. Son dakikada golü atıp, kazandığımız için mutluyuz” dedi. Quaresma, derbi maçla ilgili soru üzerine, ”Böyle maçları futbolcu olarak oynamayı severiz. Ben kendimi hazırladım. Beşiktaş’ın kazanması için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.