SPOR-Birinin gençliği diğerinin tecrübesi var

Siyah-Beyazlılar’da forma kapma mücadelesi en çok genç Necip ile Aurelio arasında yaşanıyor. Necip gençliğine, Aurelio ise tecrübesine çok güveniyor. Beşiktaş’ta gizliden gizliye müthiş bir forma rekabeti var. Teknik direktör Schuster’i sevindiren bu forma savaşı en çok da yeni transfer Mehmet Aurelio ile genç futbolcu Necip Uysal arasında yaşanıyor. İki futbolcu da “Hak eden formayı giysin. Sonuçta takım kazanır” dediler.

Gencim, savaşırım

Fotospor Gazetesi’nin haberine göre, Mehmet Aurelio’nun transferiyle kulübeye çekileceği iddia edilen Necip, “Kendime güveniyorum. İyi çalışıyorum, takımım için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Gencim bu işi iyi de yaparım. Herkesten ders çıkarırım, kararı hocam verir” diye konuştu.

Tecrübem yeter

Brezilya asıllı Türk futbolcu Mehmet Aurelio da, Beşiktaş’ta yeni bir sayfa açmak için geldiğini vurgulayarak, “Kimin forma giyeceğini elbette Schuster belirleyecek. Necip Beşiktaş’ın gelecek vaadeden değerli bir oyuncusu. Tecrübem var, takımımızın başarısı için çalışıyoruz” dedi.