SPOR-Maç sonrası görüşler

Futbolcularımız İbrahim Toraman, Guti ve Ferrari, MKE Ankaragücü galibiyetinin ardından değerlendirmelerde bulundu. Karşılaşmanın 61. dakikasında Tabata’nın sert şutuna dokunarak topun ağlarla buluşmasını sağlayan Kaptanımız İbrahim Toraman, golde topa dokunmak dışında bir katkısının olmadığını, golün asıl sahibinin Tabata olduğunu belirtti. Toraman, “Tabata çok iyi bir şekilde yerden vurdu, ben sadece dokunuş yaptım. Önemli olan takımın kazanması” diye konuştu.

İtalyan futbolcumuz Ferrari, Ankaragücü’nün iyi oyunculardan kurulu bir takım olduğunu belirtti ve “İlk golü bulana kadar bayağı sıkıntı yaşadık. Çok pas yapmamız daha önce konuştuğumuz oyunları sahaya yansıtmamız gerekiyordu. Rakibimizde Çok iyi oyuncular vardı. Bugün sahada gayet iyi mücadele ettiler. İlk gol geldikten sonra oyun planımızı sahaya daha iyi yansıtmaya başladık” dedi.

Taraftarlarımızın müthiş desteğinin takıma olumlu katkılar yaptığını belirten İspanyol yıldızımız Guti, “Beşiktaş taraftarının takımına nasıl bağlı olduğunu ve tutkulu olduklarını görüyorum. Onlar her şeyi hak ediyorlar. İnanılmaz bir destek veriyorlar. Biz de onlara layık olmaya çalışıyoruz” dedi. Verdiği pasları arkadaşlarının olumlu şekilde değerlendirerek gol yaptıklarına değinen Guti, “Bundan sonra daha da iyi olacak, herkes görecek” şeklinde konuştu.