SPOR-Beşiktaş’a süper bando

Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, Çarşı grubuna destek sağlayacak, tribünleri coşturacak bir projenin startını verdi. Es-Es gibi Kartal’ın da bandosu olması için çalışma başlatıldı. İnönü Stadı’nı coşturacak, tribünlere yeni bir heyecan katacak Beşiktaş bandosu için geri sayıma geçildi. Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, Türkiye’nin belki de en sesli korosu olan Beşiktaş’ın Çarşı grubuna destek sağlayacak projeyi hayata geçirmek için kolları sıvadı.

Habertürk Gazetesi’nde Kartal Yğit’in haberininBaşkan Ünal’ın, Eskişehir’deki gibi bir taraftar bandosu kurmak istediği ve bu konuda çalışmalar yaptırdığı öğrenildi. İsmail Ünal’ın bu konuda Eskişehirspor yetkilileri ve teknik direktör Rıza Çalımbay’dan da görüş aldığı ifade edildi.

YÖNETİMLE GÖRÜŞECEK
Beşiktaş Belediye Başkanı, Çalımbay ile görüşmesinde bandonun kimlerden oluştuğunu ve takıma ve tribünlere nasıl bir etki sağladığını sordu. Çalımbay’dan olumlu görüşler alan Ünal, ön hazırlık çalışmalarına da başladı. İsmail Ünal’ın, yönetimin ve taraftarların da kendisine destek vermesi halinde bu projeyi yürürlüğe koyacağı belirtildi. İlk etapta Siyah-Beyazlı yönetim ile de konuyla ilgili görüşecek olan Ünal’ın şartların uygun olması halinde bando ekibini oluşturup çalışmaları başlatacağı kaydedildi.

YENİ MODA OLDU
Eskişehirspor’un bandosunun tribünlerde yarattığı etki, diğer kulüpleri harekete geçirdi. Bu sezon Bursaspor da bu rüzgara kapıldı. Gaziantep’te ise ‘davullar’ eşliğinde tribünler desteğe çağrılıyor. Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal’ın bando kurma fikrine Çarşı grubunun nasıl yaklaşacağı merak ediliyor.