AKTÜEL-Demirören Bodrum’da

BJK Kadın, Aile ve Çocuk İstişare Heyeti Başkanı Revna Demirören, Bodrum’da bir özel eğitim kurumunu ziyaret etti. Revna Demirören, Bodrum Sağlık Vakfı bünyesindeki Turgutreis Zihinsel ve Bedensel Engelliler Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek, dönemsel eğitim gören çocuklarla biraraya geldi. Bütün çocuklarla yakından ilgilenen BJK Kadın, Aile ve Çocuk İstişare Heyeti Başkanı Revna Demirören, öğrencilere Kartal Yuvası ürünleri hediye etti.

BJK Kadın, Aile ve Çocuk İstişare Heyeti’ni çok sayıda sosyal sorumluluk projesiyle gündeme getiren Revna Demirören, Beşiktaş’ın büyük bir camia olduğunu belirterek, “Beşiktaş’ın ulaşabildiği her yere Kadın, Aile ve İstişare Heyeti olarak ulaşmaya çalışıyoruz. Buraya Bodrum Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Semih Nalbantoğlu’nun girişimleriyle geldik ve projelerimiz kapsamında bir okulumuza daha yardımcı olmaya çalıştık. Bundan sonra da birçok yere ulaşacağız” diye konuştu.

Turgutreis Zihinsel ve Bedensel Engelliler Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Erol Savunlu ise Revna Demirören’in ve istişare heyetimizin ziyaretinin kendilerini çok sevindirdiğini belirterek, “Bizlerle ilgilendikleri için BJK Kadın, Aile ve Çocuk İstişare Heyeti’ne teşekkür ediyoruz” dedi.