SPOR-Guti ilk 11’de var mı?

HJK Helsinki ile karşılaşacak olan Beşiktaş, tüm hazırlıklarını tamamladı. UEFA Avrupa Ligi’ne girebilmek için play-off turu ikinci maçına Finlandiya ekibinin önünde çıkacak olan Beşiktaş stadın suni çim olması nedeniyle, dünkü idmanını Anadoluhisarı’ndaki Spor Akademisi’nde gerçekleştiren siyah-beyazlılar, bu sabah özel uçakla Finlandiya’nın başkenti Helsinki’ye uçuyor.
Teknik Direktör Bernd Schuster gözetiminde yapılan idmanda futbolcular düz koşunun ardından taktik çalıştı. Antrenmana tedavisi süren Sivok katılmazken, Hakan Arıkan ile Rıdvan ise ayrı idman yaptı. İlk maçın verdiği 2-0’lık avantajla rövanşa çıkacak olan Beşiktaş’ta Schuster’in yabancı ağırlıklı bir kadro sahaya süreceği belirtildi. Belediyespor maçında tribünde oturan Bobo ve Zapotocny’nin ilk 11’de yer alacağı, Guti’nin de maçta görev yapacağı vurgulandı.
Alman çalıştırıcının hatalar yapan Ferrari’in yerine de İbrahim Toraman’ı görevlendireceği belirtildi. Son karşılaşmada taraftarın tepkisiyle karşılaşan Nihat’ın da yedek soyunması bekleniyor.
Türk Hava Yolları’na ait bugün Helsinki’ye hareket edecek olan Beşiktaş’ta Schuster bu akşam, karşılaşmanın oynanacağı Finnair Stadı’nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayacak. Toplantının ardından siyah-beyazlılar statta son antrenmanını yapacak.
HJK Helsinki ile deplasmanda Avrupa Ligi play-off maçı oynayacak olan Beşiktaş’ı karşılamak için Finlandiya ve İsveç gibi ülkelerden birçok taraftarın Vantaa Havalimanı’na gideceği öğrenildi. Helsinki’de yaşayan gurbetçilerin, İstanbul’dan gelen siyah-beyazlı taraftarlara çok miktarda forma siparişi verdikleri bildirildi.