SPOR-Bir Dünya Yıldızı daha Beşiktaş’ta

Dolmabahçe’de dün akşam Guti depremi yaşandı! Resmi imza için İnönü’de taraftarın karşısına çıkan İspanyol yıldız coştu, coşturdu. Şampiyonluk kutlamasını andıran törende tribünlere seslenen Guti, “Böyle bir taraftar önünde oynamak benim için bir rüya” dedi.

Yakın bir süre önce Ricardo Quaresma’nın salladığı İnönü Stadı’na dün akşam bir başka dünya yıldızı Guti Hernandez ayak bastı. Resmi imza atmak için 15 bini aşkın futbolseverin önüne çıkan İspanyol yıldız, kariyerinin en unutulmaz günlerinden birini yaşadı. Coşkulu Beşiktaş taraftarının temposuna ayak uyduran Guti, bir tribün lideri gibi kapalı tribüne üçlü çektirip, onlarla birlikte tezahürat yaptı. İspanyol yıldızın kısa şovunun ardından Başkan Yıldırım Demirören sazı eline aldı. Kartal’ın patronu, “Bir dünya yıldızını daha Beşiktaş’a getirdik. Bundan sonra görev size düşüyor” diyerek tribünlere seslendi. Real Madrid’den gözü yaşlı ayrılan Guti Kartal’a imza atarken ise bir taraftar gibi sevinçliydi. “Burada olduğunuz için teşekkür ederim” diyen İspanyol orta saha oyuncusu şöyle devam etti: “Bu formayı giymek benim için çok önemli. Beşiktaş gibi bir takımda olduğum için çok mutluyum. Böyle bir taraftar önünde oynamak benim için bir rüya. Sizlerle beraber önce Türkiye Şampiyonluğu için ardından da Şampiyonlar Ligi’nde başarı için mücadele edeceğiz…”

Yeter Yıldırım Demirören yeter!
Kısa mesajının ardından yeşil çimler üzerindeki şovuna devam eden Guti, tribünlerle birlikte tempo tuttu. Quaresma’nın imza töreninde Robinho’nun transfer edilmesini isteyen Siyah-Beyazlı tribünler dün de formundaydı. Peşpeşe yapılan yıldız transferlerine atıfta bulunan taraftarlar, “Yeter Yıldırım Demirören yeter” diyerek, sezon içinde üzdükleri başkanın gönlünü de aldı.