SPOR-Demirören transfer çalışmalarını sürdürüyor

Taraftarlar ona, o taraftarlara kırgındı. Ancak öyle transferler yaptı ki, tribünlerle barışmaması imkansızdı. Guti ile Q7’yi Beşiktaş’a kazandıran Başkan, gözünü Sercan Yıldırım’a dikti.

Hayal kırıklığı yaşanan geçen sezonda, Beşiktaş tribünleri Demirören’e, Demirören de tribünlere kırgındı. Taraftarların ‘yeter’ dediği Yıldırım Demirören, transfer döneminde tam anlamıyla tabloyu tersine çevirdi. Geçen sezon yaşanan transfer yanlışlarını silmesini bilen Başkan, önce takımı Bernd Schuster’e emanet etti. Sırada ise Quaresma vardı… Portekizli süperstarı uzun uğraşlar sonucunda renklerine bağlayan Kara Kartallar, İnönü Stadı’nda tam anlamıyla imza şov yapmıştı. Zaten İnönü Stadı’nda açılan “Şımart bizi Başkan, çıkar bizi baştan” pankartı tüm yaşananları özetliyordu.

Beşiktaşlılar havaya girdi
Kartal’ın ikinci bombası ise Guti oldu. Schuster avantajını iyi kullanan Kartallar, İspanyol yıldızı renklerine bağlamasını bildi. İnternet sitesi ve forumlarda biraraya gelen Siyah-Beyazlı futbolseverler, Başkan Yıldırım Demirören’e artık “Yetmez” sloganını benimsemiş durumda. Çünkü bir de golcü istiyorlar. Yıldırım Demirören de Bursa’nın genç yıldızı Sercan için temaslarını sıklaştırıyor. Görüşmelerin olumlu yönde ilerlediği ve her an Sercan’ın da transferinin bitebileceği konuşuluyor.