SPOR-Beşiktaş resmi imza için gün sayıyor

Real Madrid, Beşiktaş’a resmi imzayı atmak için gün sayan yıldız oyuncuya ve Schalke’yle anlaşan Raul’a 24 Ağustos’ta Bernabeu’da yapacağı müthiş bir organizasyonla güle güle demeye hazırlanıyor.
Guti Hernandez hafta başında İstanbul’a gelerek, Siyah-Beyazlı formayı giyecek ve Beşiktaş taraftarı uzun süredir beklediği yıldıza kavuşacak… Pazartesi günü Real Madrid yönetimi ile görüştükten sonra 14 yıldır top koşturduğu Los Galacticos’a resmen veda edecek olan 33 yaşındaki oyuncuyu, kulübü unutmuyor… Eflatun-Beyazlılar’ın Guti ile birlikte Schalke ile anlaşan bir diğer emektar oyuncusu Raul Gonzales’i müthiş bir törenle uğurlama hazırlıkları yaptıkları öğrenildi. 24 Ağustos’ta Bernabeu’da gerçekleştirilmesi planlanan dev organizasyonda Real Madrid, Schalke ile karşılaşacak. Raul her birer devre iki takımın formalarını giyecek. “Yıldızlara veda ve saygı” başlığı altında gerçekleştirilecek geceye Xavi, İniesta, Messi, Schweinsteinger, Robben, Forlan, Sneijder gibi süperstarlar da davet edildi. Guti de bu isimlerle birlikte gösteri maçında forma giyecek.

Tek sorun Avrupa Ligi maçı
Ancak Guti’nin bu organizasyona katılması için önünde bir engel var. Beşiktaş, Avrupa Ligi’nde Viktoria Plezen’i elemesi durumunda 26 Ağustos’ta Play-Off rövanş maçına çıkacak. Bu da Bernabeu’daki şölenden iki gün önceye denk geliyor. Guti’nin Siyah-Beyazlılar’dan özel bir izinle şölene gitmesi bekleniyor. Bu arada yeni sezonda Raul’un 7 numaralı formasını Cristiano Ronaldo, Guti’nin 14 numaralı formasını ise Xabi Alonso giyecek.