AKTÜEL-MHP’nin referanduma ‘Hayır’ toplantısı

MHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Bal, anayasanın kökten değiştirilmesi gerektiğini savundu. MHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Bal, Konya’nın Ereğli ilçesinde, ilçe teşkilat binasında düzenlenen, ”Referanduma Hayır” toplantısında, anayasa değişikliği paketinin, işsizliğe, emeklinin, sanayicinin ve çiftçinin derdine çare olmayacağını savundu.anayasa değişikliğinin bilimsel, sosyolojik ve hukuki metotlarla, toplumun tüm katmanlarının bütün benliğiyle uygun göreceği bir metin haline getirilerek yapılması gerektiğini kaydetti.

Anayasanın kökten değiştirilmesi gerektiğini belirten Bal, ”Anayasa değişikliği bilimsel, sosyolojik ve hukuki metotlarla, toplumun tüm katmanlarının bütün benliğiyle uygun göreceği bir metin haline getirilerek yapılması gerekiyor” dedi.

“BAŞKA KAPIYA”
Ülkücünün eskisi olmayacağını, ancak davaya ihanet edebileceğini ifade eden Bal, ”AK Parti, çalacak son kapı olan ülkücülerin kapısına gelmiştir. Başka kapıya… AK Parti’ye verilecek bir gram, miligram oyumuz yoktur. Dolayısıyla MHP ve mensupları bütün varlığıyla Anayasaya ‘hayır’ oyu kullanacaktır” diye konuştu.