SPOR-Schuster takımdan memnun

Schuster, sahaya yine ideal kadrosunu sürdü, karşılığını farklı bir skorla aldı… Deneyimli antrenör 90 dakika sonrası, “İlk maçın devamı niteliğinde bir mücadeleydi. Bizim için başarılı geçti” dedi.

Beşiktaş’ın antrenörü Schuster, 3-0’ın rövanşında aslarından vazgeçmedi, karşılığını aldı. Disiplinden taviz vermeyeceğini gösteren Alman teknik adam, takımının performansından memnundu. Siyah-Beyazlılar’ın hocası maçla ilgili değerlendirmesinde, “İlk maçın devamı niteliğinde olan bir mücadeleydi. Bizim için çok başarılı geçtiğini söyleyebilirim. Şimdi Çek ekibiyle yapacağımız maça bakacağız” ifadesini kullandı. Geride kalan maçlarda takımının istediği şeyleri yapabildiğini kaydeden Alman çalıştırıcı, “Şu ana kadar istediklerimizi yapabildiğimizi görüyorum. Bu da beni mutlu ediyor” diye konuştu.

‘Zapotocny’den memnunum’
Beşiktaş’taki akıbeti halen belirsiz olan Tomas Zapotocny ile ilgili görüşlerini de aktaran Schuster, “Kendisi bu takımda, iki sene arka arkaya şampiyonluk yaşamış tek futbolcu. Takımda dört stopere ihtiyaç var. Takımımda olduğunu görmekten dolayı mutluluk duyarım” diyerek, Çek savunma oyuncusunun Beşiktaş’ta kalmasından yana tavır koydu.